600.000 euro voor innoverende Vlaams-Brabantse bedrijven

De provincie Vlaams-Brabant en Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant gaan dit najaar op zoek naar regionale bedrijven die willen innoveren. Daarvoor heeft de provincie jaarlijks 600.000 euro voor uitgetrokken. De subsidie kan tot 50% van de kosten bedragen, met een maximum van 150.000 euro. De projecten zetten in op een vermarktbaar product of dienst en versterken één van de Smart Hubs van de provincie: food, health, logistics, creativity of cleantech.

Vlaams-Brabant is de kennisregio bij uitstek en die positie willen de provincie en Voka KvK Vlaams-Brabant versterken. Daarom wordt op zoek gegaan naar consortia waarin bedrijven samen met kennisinstellingen, overheden of maatschappelijke actoren een innovatief product of dienst ontwikkelen. De voorstellen moeten toekomstgericht en economisch valoriseerbaar zijn. ​
​​
​“Vlaams-Brabant is een innovatieve regio. De belangrijkste grondstof voor deze innovatie is kennis. Die kan gevonden worden op de universiteiten, hogescholen, bedrijven en bij maatschappelijke actoren”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor economie. “Wij koesteren deze innovatie via Smart Hub Vlaams-Brabant en investeren mee in vernieuwende projecten.”

Lees het volledige persbericht 

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}